11/20/2014 8:00 AM 
 

Kompanija Carlsberg Srbija dobila je specijalno priznanje „Najbolji među najboljima“ u kategoriji velikih organizacija koje je Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost ustanovila povodom obeležavanja ovogodišnje 20. jubilarne dodele „Oskara kvaliteta“.

Priznanje je dodeljeno na centralnoj manifestaciji obeležavanja Svetskog dana kaliteta i Evropske nedelje kvaliteta pod nazivom „Forum kvaliteta i poslovne izvrsnosti“ održanoj u sredu u Privrednoj komori Srbije. Dobitnici su odabrani na osnovu rezultata ostvarenih na takmičenju za nagradu Oskar kvaliteta u prethodnih 19 godina.

„Velika je čast, ali i izazov, dobiti ovo zaista vredno priznanje. Kompanija Carlsberg Srbija deo je jedne od najvećih svetskih pivarskih grupacija, i kao takva, obavezna je da posluje po visokim standardima kvaliteta u svim  segmentima poslovanja, ne samo proizvodnje. Ipak, mi se uvek trudimo da idemo korak dalje, da nam granica ne budu postavljeni kriterijumi, već da sami sebi postavljamo nove i više standarde”, prilikom uručenja nagrade izjavio je Gabor Bekefi, direktor kompanije Carlsberg Srbija.

Kompanija Carlsberg Srbija je na takmičenju za Nacionalnu nagradu za poslovnu izvrsnost 2008. godine osvojila nagradu Apsolutni pobednik u kategoriji velikih organizacija i za poslednjih 19 godina, ostala je sa najvećim brojem osvojenih bodova i sa održivom izvrsnošću.