Program za Lidere budućnosti je osmišljen tako da otvori put ka uspešnoj karijeri ambicioznim i vrednim studentima koji žele da postanu eksperti u oblastima za koje se školuju i vide sebe na vodećim pozicijama u našoj kompaniji. Već četvrtu godinu za redom, pozivamo najbolje studente da svoje znanje udruže sa iskustvom naših timova kako bismo zajedno menjali stvari na bolje.

NAUČI I POKAŽI

Cilj ovog programa je da pruži priliku studentima da razviju svoje potencijale i postanu lideri u oblasti u kojoj su se školovali, da NAUČE I POKAŽU najbolje.

O programu:

Pod okriljem principa kompanije Carlsberg Srbija, da zapošljava stav, a razvija veštine, nastao je Program za lidere budućnosti. Naš budući uspeh zavisi od ambicioznih i mladih pojedinaca koji čine uspešne timove. Želimo da ovim programom otvorimo vrata uspešne karijere studentima koji su, kroz godine studiranja, vredno gradili osnovu  za svoju karijeru i koji su žedni znanja i izazova.

Naš program je osmišljen tako da omogući razvoj kako ličnih, tako i stručnih kompetencija. Trudimo se da sam program, aktivnosti i zadatke prilagodimo afinitetima i potencijalima mladih lidera i omogućimo im da se što brže napreduju. Kroz kontinuirani rad u dinamičnom okruženju, u trajanju od dve godine, akademci će dobiti priliku da upotpune svoje dosadašnje znanje dragocenim praktičnim iskustvom. Svakodnevni rad u kompaniji, učešće u lokalnim i međunarodnim projektima Carlsberg Grupe, pružiće priliku ne samo za sticanje radnog iskustva, već i širenje vidika i upoznavanje sa dobrom praksom koju su razvili stručnjaci Carlsberga.

Svaki dobar lider je na prvom mestu dobar menadžer. Pravi put do dobrog menadžera jeste odlično poznavanje svih funkcija menadžmenta, ali i procesa u kompaniji. Najbolji način da se to postigne jeste upoznavanje i iskustvo u različitim oblastima poslovanja jednog kompleksnog sistema i uzimanje učešća na projektima na kojima su angažovani ljudi iz različitih sektora. Savladavanje zadataka i zahteva koje sa sobom nosi jedna pozicija, vodiće učesnike ka kompleksnijim zadacima i odgovornostima.

U toku protekle 3 godine, u okviru ovog programa, karijeru u Carlsberg Srbiji započelo je osmoro  akademaca. Njih sedmoro je i dalje sa nama, a dvoje od njih je dobilo i stalno zaposlenje u našem timu.  Program je do sada pružio priliku za početak karijere mladima koji su se obrazovali u oblasti ekonomije, tehnologije, logistike i informacionih sistema, a oni sada daju veliki doprinos u oblasti prodaje, trade marketinga, razvoja poslovanja, finansija, poslovnih procesa, proizvodnje i logistike.

Srećni smo što će nam se ove godine pridružiti troje kandidata koji su se školovali u oblasti ekonomije, menadžmenta ili srodnih disciplina i žele da razvijaju svoju karijeru u prodaji ili marketingu.

Koga tražimo?

Tražimo ambiciozne i istaknute studente žedne uspeha, koji su spremni da prihvate izazov i žele da dokažu da baš oni mogu jednog dana postati LIDERI jedne od najbrže rastućih pivarskih kompanija na svetu. Naši idealni kandidati su se obrazovali u oblasti ekonomije, menadžmenta ili srodnih disciplina i  spremni su da započnu karijeru u oblasti komercijalnog poslovanja.

Ako ste:

 • Apsolventi osnovnih ili master studija ili ste u proteklih godinu dana diplomirali u oblasti ekonomije trgovine, marketinga, finansija, menadžmenta ili srodnih disciplina, a pritom se vidite kao budući lideri u sferi komercijalnog poslovanja
 • Dostigli prosečnu ocenu tokom studiranja višu od 8.5
 • Bez radnog iskustva u oblasti za koju ste se školovali, ili je ono kraće od godinu dana  
 • Sigurni da odlično govorite engleski jezik
 • Spremni da putujete kako u zemlji, tako i u inostranstvu
 • Spremni da provedete naredne dve godine radeći puno radno vreme u kompaniji Carlsberg Srbija, u Beogradu ili Čelarevu, počev od 15.7.2015.  

A pri tom možete da nam pokažete i dokažete na osnovu vašeg dosadašnjeg iskustva:

 • Da možete da radite u timovima koje čine profesionalci iz različitih oblasti
 • Da ste žedni uspeha
 • Da stremite ka dobrim rezultatima

I želite da:

 • Pokažete šta znate
 • Napravite korak dalje od oblasti za koju ste se školovali
 • Razvijate se i učite kroz rad u realnom poslovnom okruženju uz najbolje profesionalce

Ubeđeni ste da te baš vi naši budući lideri?

Prijavite se na konkurs za LIDERA BUDUĆNOSTI na od 20.3. do 3.5.2015.

 

Kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani do početka juna.

Nakon nekoliko krugova selekcije, odabraćemo troje najboljih koji će se pridružiti našem timu.