Meni

Somersby punč – idealan da zagreje i nas i atmosferu!

Najpopularniji sajder u Srbiji, Somersby, već se pozicionirao kao ultimativno letnje osveženje. Ali, njegovi najveći obožavatelji hteli su da imaju ekvivalent koji bi ih zagrejao u dugim zimskim danima. I tako je nastao - Somersby hot punch!

Najverniji fanovi su se dosetili kako da svoj omiljeni napitak konzumiraju i u toku zime! Oni su pronašli idealan način da mu daju potrebnu zimsku notu, pa su ga tako obogatili dodatkom klasičnih začina za kuvano vino, ali i citrusnim šmekom sezonskog voća – pomorandže i limuna.

U kafiću “Vila Maska”, topli Somersby punč prvi put je predstavljen novinarima. Profesionalni barista pobrinuo se da svi sastojci budu ukombinovani na pravi način, a glumica Dragana Mićalović trudila se da tačno zapamti svaki korak njegove recepture.

Sviđa mi se nesvakidašnja kombinacija sastojaka za kuvano vino, osvežena voćnim ukusom Somerby-ja, u kojoj može da se uživa u hladnim noćima, ali i da se ugreje tokom zimskih dana. Somersby topli punč je baš po mom ukusu i jedva čekam da ga pripremim za porodicu i prijatelje tokom predstojećih novogodišnjih praznika. Koliko vidim, idealan je da vas ugreje, ali i da zagreje atmosferu“, rekla nam je Dragana Mićalović.

Receptura za pravljenje Somersby hot punch-a je sledeća: Somersby od jabuke ili kruške (ili bilo koji drugi), štapić cimeta, malo karanfilića, zvezdasti anis i kriška limuna ili pomorandže (ili obe po želji). Sve to zagrejati, ali paziti da ne provri, i Somersby hot punch spreman je za posluženje!

Ipak, najbolji recept za ovo toplo zadovljstvo zapravo jeste – eksperimentisanje, jer svako treba da pije Somersby na svoj način. Koliko je autentičan svaki ljubitelj Somersby-ja, toliko će biti originalna i njegova receptura za punč!

Somersby. Jer čar je u malim zadovoljstvima.