Meni
AQ8T1901.jpg

Naš menadžment tim

Pavel Erankevich

Pavel Erankevich

Generalni direktor 

Pavel Erankevich je Generalni direktor kompanije Carlsberg Srbija od 01. novembra 2022. godine.

U Carlsberg Srbija Grupu Pavel je došao sa pozicije Potpredsednika razvoja komercijalnih i poslovnih operacija Carlsberg Grupacije za Region Centralno-Istočne Evrope. Svoje iskustvo u Carlsbergu započeo je u marketinškom timu Baltika Breweries 2006. godine, a karijeru je gradio na različitim pozicijama u okviru komercijalnog sektora i razvoja poslovanja u Rusiji, Istočnoj Evropi i izvoznim tržištima.

Jovo Ivetić

Jovo Ivetić

Direktor Off Trade kanala prodaje

Od januara 2016. godine Jovo Ivetić nalazi se na poziciji direktora Off Trade kanala prodaje.

Diplomirao je Menadžment u Beogradu, a od  početka svoje profesionalne karijere radi u prodaji, gde ima višegodišnje iskustvo, sticano kroz različite kanale prodaje i pozicije.

Milan Trajković

Milan Trajković

Direktor On Trade kanala prodaje 

Počev od marta 2023. godine, Milan Trajković se nalazi na poziciji direktora On Trade kanala prodaje.

Svoju karijeru u Carlsbergu započeo je pre 11 godina, tokom koje je ostvario značajne i zapažene rezultate u On Trade kanalu prodaje. 

Đorđe Koprivica

Đorđe Koprivica

Direktor finansija

Đorđe Koprivica nalazi se na poziciji direktora finansija kompanije Carlsberg Srbija od jula 2013. godine.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu 2000. godine. Deo Carlsberg tima postaje 2007. godine na poziciji Menadžera finansija i računovodstva, a tokom punih 5 godina na ovoj poziciji ostvaruje značajne rezultate. 

Milan Perić

Milan Perić

Direktor marketinga i komunikacija

Milan Perić nalazi se na poziciji Direktora marketinga i komunikacija kompanije Carlsberg Srbija od septembra 2021. godine.

Po struci je diplomirani ekonomista, sa dugogodišnjim iskustvom u upravljanju projektima, inovacijama, organizacionom dizajnu i upravljanju timovima.

Dragana Škrbić

Dragana Škrbić

Direktor lanca snabdevanja

Počev od februara 2020. godine, Dragana Škrbić  nalazi se na poziciji Direktora lanca snabdevanja Carlsberg Srbija Grupe. 

Poseduje master diplomu Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a Carlsberg timu  pridružuje se nakon više od 11 godina rada u kompaniji Nelt na poziciji Direktora lanca snabdevanja.

Aleksandra Dutina

Aleksandra Dutina

Direktor ljudskih resursa

Aleksandra Dutina nalazi se na poziciji Senior direktora ljudskih resursa za Region Centralno-Istočne Evrope i Carlsberg Srbija Grupe, od jula 2023. godine. 

Master diplomu stekla je na Pravnom fakultetu, a svoju dugogodišnju profesionalnu karijeru nastavila je u Carlsbergu 2017. godine, na poziciji Direktora ljudskih resursa. 

Želite da saznate više?

Kliknite ispod da biste istraživali dalje