Meni
AQ8T1901.jpg

Naš menadžment tim

Pavel Erankevich

Pavel Erankevich

Generalni direktor

 Pavel Erankevich je generalni direktor kompanije Carlsberg Srbija od 01.novembra 2022.godine.

 Pre nego što je postao generalni direktor Carlsberg Srbija Grupe, Pavel Erankevich, bio je na poziciji potpredsednika razvoja komercijalnih i poslovnih operacija Carlsberg grupe za Centralni i Istočni region Evrope. Svoje iskustvo u Carlsbergu započeo je u marketinškom timu Baltika breweries 2006. godine i karijeru je gradio na različitim pozicijama u okviru komercijalnog sektora i razvoja poslovanja u Rusiji, Istočnoj Evropi i izvoznim tržištima.

Jovo Ivetić

Jovo Ivetić

Direktor Off Trade kanala prodaje

Od januara 2016. godine nalazi se na poziciji direktor Off Trade kanala prodaje.

Jovo Ivetić diplomirao je Menadžment u Beogradu. Od početka svoje profesionalne karijere radi u prodaji, gde ima višegodišnje iskustvo, sticano kroz različite kanale prodaje i pozicije.

Ivan Antonijević

Ivan Antonijević

Direktor On Trade kanala prodaje

Na poziciju On Trade direktora prodaje u Carlsberg Srbiji Ivan je došao u junu 2018. godine, sa pozicije Direktora Carlsberg Montenegro na kojoj se nalazio više od četiri godine, za koje vreme je kompanija doživela značajan rast na crnogorskom tržištu, pre svega u premium segmentu.

Karijeru u Carlsbergu započeo je 2006. godine i tokom godina radio je na nekoliko menadžerskih pozicija u Sektoru prodaje, među kojima su Regionalni menadžer prodaje, Menadžer distributivnog centra, kao i Trade marketing menadžer.

 

Đorđe Koprivica

Đorđe Koprivica

Direktor finansija

Đorđe Koprivica nalazi se na poziciji direktora finansija kompanije Carlsberg Srbija od jula 2013. godine.

Đorđe je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu 2000. godine.

Milan Perić

Milan Perić

Direktor marketinga i komunikacija

Milan Perić nalazi se na poziciji direktora marketinga i komunikacija kompanije Carlsberg Srbija od septembra 2021. godine.

Milan je po struci diplomirani ekonomista, sa puno iskustva u upravljanju projektima, inovacijama, organizacionom dizajnu i upravljanju timovima.

Dragana Škrbić

Dragana Škrbić

Direktor lanca snabdevanja

Počev od februara 2020. godine, Dragana se nalazi na poziciji Direktora lanca snabdevanja Carlsberg Srbija Grupe. Dragana je stekla master diplomu na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu .

Aleksandra Dutina

Aleksandra Dutina

Direktor ljudskih resursa

Počev od juna 2017. godine, Aleksandra se nalazi na poziciji Direktora ljudskih resursa Carlsberg Srbija Grupe. Aleksandra je stekla master diplomu na Pravnom fakultetu.

Želite da saznate više?

Kliknite ispod da biste istraživali dalje