Meni

TUBORG I MIMI MERCEDEZ NAJAVLJUJU LETO DOBROG ZVUKA UZ #TBRGOpen

Tuborg OPEN, jedinstvena muzička kampanja brenda Tuborg, ovog leta se nastavlja i ponovo donosi nešto novo i sasvim drugačije uz saradnju sa Mimi Mercedez i niz aktivacija koje će obeležiti leto pred nama.

Čuveni pivski brend Tuborg objavio je veliki povratak svoje uspešne muzičke kampanje Tuborg OPEN koja je prethodnog leta u saradnji sa Sarom Jo, Frenkijem, Skaj Viklerom i crnogorskim Who See širom sveta oduševila fanove brenda i dobrog bita.

U svojoj drugoj godini, #TBRGOpen ponovo donosi nešto novo i poziva fanove širom Srbije da se pridruže najvećoj letnjoj kampanji čiji je glavni akter Mimi Mercedez – reperka, ključna predstavnica beogradskog Hip-Hop-a i jedna od najinteresantnijih zvezda regionalne muzičke scene danas. U skladu sa brendom Tuborg koji je simbol za dobru muziku i provod, OPEN kampanja poziva na otvorenost za nova iskustva, širenje vidika, kreativnost i prihvatanje različitosti, kao i da svako od nas, makar na trenutak, iskusi život iz nečije druge perspektive. Kroz ovo putovanje vodiće nas Mimi Mercedez jedinstvenim letnjim hitom koji kreira, a koji će svakom fanu omogućiti da oseti pravu Tuborg viziju života i da bude deo ekipe!

Tuborg nastavlja da podržava mlade umetnike i one koji će to tek postati pa je posebno uzbudljiv deo ove saradnje i takmičenje za najbolju rimu „OPEN Rime“ kojim Mimi poziva sve svoje fanove da sami napišu deo teksta njene Tuborg pesme! Fanovi mogu da pošalju svoje rime na temu EKIPE” putem zvaničnog sajta, a oni najbolji će, po izboru Mimi i njene ekipe, biti uključeni u finalnu verziju Tuborg OPEN pesme ali i zvaničnog spota za predstojeću letnju himnu!

Na moje veliko zadovoljstvo mogu da vas obavestim da sam ove godine preuzela Tuborg OPEN, spremite se da brutalno dominiramo narednih nekoliko meseci!” rekla je Mimi Mercedez o uzbudljivoj letnjoj kampanji koja je pred nama.

Saradnja sa Mimi Mercedez je deo uspešne i širom sveta popularne kampanje Tuborg OPEN u okviru koje Tuborg okuplja najbolje muzičare kako bi kreirali muziku koja, jedinstvenim jezikom, prenosi sve poruke i vrednosti brenda Tuborg a čija je suština dobar provod na mnogo različitih načina, kultura i jezika povezanih jednom dobrom pesmom i još boljim doživljajem.

Tuborg OPEN je, na globalnom nivou, objavio saradnju sa čuvenim producentom i DJ-em Diplom koji je, u kolaboraciji sa jedinstvenim danskim vokalom MØ kreirao numeru koja će predstavljati brend Tuborg i kampanju OPEN 2.0 širom sveta.